روایت خدمات دولت چهاردهم نیازمند انسجام رسانه‌ای و امیدآفرینی است

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، با تأکید بر اهمیت نقش روابط‌عمومی‌ها در روایت‌سازی اقدامات دولت چهاردهم، از تدوین چهار پروژه ملی برای ایجاد امید اجتماعی، تقویت سیاست خارجی، ارتقای آموزش و پرورش و اصلاح ناترازی انرژی خبر داد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت روز شنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در گردهمایی مدیران روابط‌عمومی دستگاه‌های اجرایی کشور که در موزه ملی ایران برگزار شد، با اشاره به نقش راهبردی روابط‌عمومی‌ها در مسیر اطلاع‌رسانی و امیدآفرینی گفت: احساس می‌کنم امروز در جایگاه طراحان یک عملیات بزرگ در نبردی سرنوشت‌ساز نشسته‌ایم؛ عملیاتی برای روایت خدمات و بازسازی سرمایه اجتماعی. به احترام ایثار شما در این مسیر سخت و کم‌تقدیر، سر تعظیم فرود می‌آورم.

حضرتی با اشاره به فشارها و انتظارات متعدد از روابط‌عمومی‌ها افزود: کار ما به‌گونه‌ای است که همگان از ما انتظار دارند، اما در موفقیت‌ها همه خود را سهیم می‌دانند و در ناکامی‌ها، همه تقصیرها متوجه روابط‌عمومی می‌شود. این همان نقطه حساس و حیاتی نقش ماست.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با گرامیداشت یاد شهدای خدمت، به‌ویژه شهید سید ابراهیم رئیسی، ادامه داد: اکنون، هشت ماه از آغاز به کار دولت چهاردهم گذشته و مجموعه‌ای از اقدامات انجام‌شده و در حال اجرا در اختیار ماست. وظیفه اصلی ما، روایت درست این کارنامه و رسیدن به فهم مشترک با مردم است. این نخستین درس علم روابط‌عمومی است.

حضرتی با اشاره به برنامه‌های چهارگانه شورای اطلاع‌رسانی دولت تصریح کرد: چهار پروژه کلان در دستور کار است: پروژه نخست، «امید برای ایران» با تمرکز بر انسجام اجتماعی و اقوام ایرانی است. برای نخستین بار، دولت از اقوام مختلف در جایگاه مدیریت بهره گرفته است. این نگاه مبتنی بر وفاق ملی، صادقانه و آینده‌نگرانه است.

او افزود: پروژه دوم در حوزه سیاست خارجی تعریف شده است. دکتر پزشکیان موفق شد ارتباطات مؤثری با کشورهای مختلف برقرار کند و امروز، مذاکرات از موضع قدرت دنبال می‌شود. ما در کشور انسجام داریم و همگی در مسیر منافع ملی متحد هستیم.

حضرتی درباره پروژه سوم نیز گفت: نهضت آموزش و پرورش از دیگر محورهای راهبردی دولت است. رئیس‌جمهور تاکنون بیش از ۳۰ جلسه با مسئولان آموزش و پرورش داشته و از ابتدا اعتقاد داشت که مسیر سربلندی کشور از آموزش می‌گذرد. ارتقای کیفیت مدارس دولتی، افزایش مشارکت و ایده‌پردازی از مهم‌ترین اقدامات در این حوزه است.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت پروژه چهارم را مربوط به اصلاح ناترازی انرژی عنوان کرد و افزود: این پروژه، نخستین گام جدی در مسیر اصلاحات اقتصادی و اجتماعی کشور است. البته ممکن است در کوتاه‌مدت فشارهایی ایجاد شود، اما دولت مصمم است این مسیر را با شفافیت و صبوری ادامه دهد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404022701757
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha